Wedding Clinic Sibiu – adica ce am facut eu pe 12 februarie 2017

La workshopul de nunta Wedding Clinic Sibiu am dezvaluit 33 probleme care pot aparea in alegerea muzicii si a entertainmentului de nunta.

De asemenea, am venit cu solutii la cele mai frecvente probleme si cu recomandari de furnizori. Asa ca mirii participanti au putut sa plece acasa cu multe idei despre muzica si entertainmentul de la nunta lor. Unele din categoria “asa nu” si altele din categoria “asa da”.

❤ Cum?

De pe la minutul 3, dar merita sa vizualizati intregul video:

❤ Unde?

La Redal Expo din Sibiu, in cadrul expozitiei Sibiu Wedding Days.

❤ Pentru cine?

Pentru mirese entuziaste! Mirese care au participat la workshopul Wedding Clinic Sibiu, alaturi de mamele lor si chiar si de mirii lor. Participantii au fost tare dornici sa invete din greselile altora.

De asemenea, au vrut si sa fie pregatiti sa (re)viziteze standurile de la targ si furnizorii prezenti la Sibiu Wedding Days. Au plecat de la workshopul Wedding Clinic Sibiu cu suficiente informatii astfel incat sa faca cele mai potrivite alegeri de muzica si entertainment la nunta lor!

“Te urmaream pe Facebook de ceva vreme si ne-am bucurat sa auzim ca vei sustine un workshop si la Sibiu. Am aflat multe lucruri pe care le vom pune in aplicare la nunta noastra. Speram sa alegem intelept si sa intampinam cat mai putine probleme in organizarea nuntii. Mai ales pentru ca acum stim cum sa punem problema cand semnam contractul cu formatia.” – Sanda & Lucian

“Am intrat la expozitie si te-am auzit vorbind la microfon. Desi nu ne-am inscris din timp, trebuia sa vedem ce se intampla la workshopul Wedding Clinic. Asa ca am mers acolo, chiar si asa intarziati. Iti multumim ca ne-ai primit! Informatiile ne-au ajutat apoi in vizita noastra de la targ. Si pentru pregatirile de nunta, desigur! Acolo am decis ca vom dori sa avem dansatori de show la noi la nunta.” – Raluca & Dan

❤ Cu ajutorul cui?

In primul rand, le multumesc organizatorilor targului Sibiu Wedding Days pentru profesionalismul de care au dat dovada!

Apoi ii multumesc asistentei mele, Adriana!

Pentru designul materialelor de promovare ale workshopului ii multumesc minunatei mele colege, Diana!

Lui Cleo Huzu ii multumesc pentru surprinderea in actiune! Adica pentru fotografia de coperta.

❤❤❤

Vezi cum a fost la workshopul Wedding Clinic de la Nunta la Palat Cluj-Napoca si la cel de la Grand Hotel Italia Cluj-Napoca!

Comments

comments