Wedding Clinic Grand Hotel Italia Cluj – adica ce-am facut eu pe 21 ianuarie 2017

La workshopul Wedding Clinic Grand Hotel Italia Cluj am dezvaluit 33 probleme care pot aparea in alegerea decorului de nunta. Nu doar le-am expus, ci am si venit cu solutii la acestea.

De asemenea, am recomandat decoratori si floristi cu care se poate avea o colaborare fara probleme. Asa ca mirii participanti au putut sa plece acasa cu multe idei despre decorul evenimentului lor. Cele mai multe idei au fost din categoria “asa nu”. Dar am zis totusi si cate ceva din categoria “asa da”.

wedding clinic grand hotel italia cluj

❤ Cum?

Mda… cam asa de repede ma misc si la nunti, din cate mi s-a mai zis!

❤ Unde?

La Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, in cadrul expozitiei Cluj-Napoca’s Wedding Show.

❤ Pentru cine?

Workshopul Wedding Clinic Grand Hotel Italia Cluj l-am organizat pentru mirese entuziaste, dar si pentru miri care doresc sa stie ce decor vor avea la nunta lor. Sau macar cati bani vor da pe decorul de la nunta lor.

Orisicum, in special miresele au dorit sa invete din greselile altora si sa fie pregatite sa (re)viziteze standurile de la targ si furnizorii.

Au plecat de acolo cu suficiente informatii astfel incat sa faca cele mai potrivite alegeri de decor si flori la nunta lor!

Am stat bine sa ma gandesc daca nu-i voi plictisi pe participantii de la Wedding Clinic Grand Hotel Italia Cluj. Asta nu pentru ca vorbesc lucruri ce ar plictisi. Sau cel putin nu cred ca fac asta :) Ci in privinta timpului de 90 minute ce am setat-o ca durata a workshopului de nunta. Iata ce au zis participantii:

wedding clinic grand hotel italia cluj

“A fost foarte util workshopul Wedding Clinic!” – Paula & Andrei

“Am fost si la prima parte a workshopului Wedding Clinic si ne-am bucurat sa aflam lucruri noi si interesante si cu aceasta ocazie!” – Ana & Ionut

“Pentru noi, faptul ca ne-a fost prezentata complexitatea evenimentului cu zambetul pe buze a insemnat ca am plecat de acolo nu numai mai informati, ci si entuziasmati de nunta noastra! Simtim ca am adunat destule cunostinte bine grupate si organizate, care sa ne dea impulsul necesar. Legat de continutul celor doua workshopuri IAM la care am participat, au cuprins intrebari pe care inca nu ni le-am pus, deci cu atat mai mare e forta raspunsurilor cu cat anticipeaza ceea ce cred ca sunt nelinisti uzuale ale mirilor. Asa ca deocamdata putem doar sa-ti multumim!” – Anca-Maria & Adi

❤ Cu ajutorul cui?

In primul rand, am organizat workshopul Wedding Clinic Grand Hotel Italia Cluj gratie Alexandrei si lui Rares, reprezentantilor Grand Hotel Italia si organizatorilor targului Cluj-Napoca’s Wedding Show. Carora le multumesc si aici pentru profesionalismul de care dau mereu dovada!

Adriana m-a ajutat si de aceasta data, cum ii sade bine unui wedding planner assistant.

Pentru designul materialelor de promovare ale workshopului ii multumesc dragei mele colege, Diana!

E responsabila pentru amintirile de la Wedding Clinic Grand Hotel Italia Cluj Andreia Ioana Cismasiu de la Artsy Vibes, care a surprins si telefonul meu, in timp ce facea cuminte un timelaps al evenimentului. Ii multumesc si pe aceasta cale!

Nu in ultimul rand, multumesc pentru accesoriile care-mi fac telefonul mai destept, Laura Marin & Ion Marin!

wedding clinic grand hotel italia cluj

❤ Concluzii

Si cu aceasta ocazie, pe cand le-am multumit participantilor pentru prezenta si le-am zis ca am ajuns la finalul evenimentului, nu se mai dadeau dusi! Au chiar facut un sir indian sa-mi mai puna intrebari si individual. Deci consider ca scopul workshopului a fost atins!

❤❤❤

Vezi cum a fost la workshopul Wedding Clinic de la Nunta la Palat Cluj-Napoca si la cel de la Sibiu Wedding Days!

Comments

comments