Vrei sa participi la un targ de nunta?

S-a dat startul primelor astfel de evenimente din 2018, iar eu am alcatuit pentru WEDMAG o lista cu (aproape) fiecare targ de nunta din orasele principale din Romania.

Avand in vedere ca in ultimii 8 ani am participat la targuri atat in calitate de wedding planner, expozant, jurnalist, speaker, cat si de mireasa, pot sa zic ca am vazut targurile de nunta din cam toate unghiurile.

Am vazut si azi, in prima zi a targului Nunta la Palat, la care particip impreuna cu colegii mei cu stand pentru studioul meu de dans First Dance Studio, foarte multe mirese derutate. Si miri plictisiti…

Insa destul de rar mirele este atat de entuziasmat ca si tine in legatura cu pregatirile de nunta, asa ca ti-as recomanda sa mergi la un targ de nunta cu o prietena sau cu mama mai degraba. Ii povestesti tu apoi acasa cele mai interesante chestiuni gasite acolo ;)

Ca sa le si gasesti, m-am gandit sa-ti vin in ajutor tie, draga mireasa care te gandesti sa participi la cel putin un targ de nunta. Am ales 4 minusuri pe care ar fi bine sa le eviti si 4 plusuri pe care le are un targ de nunta si m-am gandit sa le numesc generic:

MINUSURI

  1. Tur de onoare
  2. Colectie de pliante
  3. Multi vizitatori
  4. Reduceri

PLUSURI

  1. Informatii suplimentare
  2. Probe de rochii
  3. Degustari
  4. Inspiratie

Pentru a explica la ce m-am referit, am creat un prim video pe canalul meu de Youtube, pe care te invit sa-l urmaresti:

Spor la vizitat targurile de nunti!

Mi s-ar parea minunat sa aflu parerea ta despre recomandarile mele, daca te-au ajutat (sau nu) in a avea o plimbare mai eficienta printre standurile de la un targ de nunta. Asa ca, de abia astept sa citesc comentariile tale!

Foto coperta: FotoPovesti

***

Vrei si tu o nunta IAM in care sa zambesti cu gura pana la urechi? Nu vrei sa te streseze starea decorului, a candy barului sau cand vine urmatorul fel de mancare? Scrie-mi un e-mail la wp@ioanamihet.ro si ne putem intalni la o discutie.

Comments

comments