Prima nunta IAM din 2017

Nunta Claudiei cu Stefan a fost prima nunta IAM din acest sezon. Am inceput foarte frumos! A fost o nunta minunata, cu tematica de travel. Nunta ca nunta, dar sa vezi ce miri faini am avut! Momentan, ii poti vedea in imaginea de coperta. Pentru aceasta ii multumesc mult lui Emanuil Iova, care a fost toata nunta pe faza si atent sa fotografieze toate detaliile si momentele importante.

Cum a fost la prima nunta IAM din 2017?

Am vorbit putin despre conceptul pregatit pentru prima nunta IAM din 2017 intr-un video realizat intr-o pauza de la coordonarea nuntii lor. Il poti (re)vedea pe contul meu de instagram:

Tot pe contul meu de instagram poti vedea si cateva imagini din prima nunta IAM din acest sezon, numai bune de inspiratie. Mai ales ca in acele imagini vei gasi si o parte din furnizorii care i-au ajutat pe Claudia si Stefan sa aiba o nunta 100% perfecta. Asa zic ei doi si eu nu pot decat sa le dau dreptate!

prima nunta IAM

Claudia & Stefan – 6 mai 2017

Care a fost cel mai fain moment?

Greu de spus… Caci toate au iesit asa cum au fost planificate! Totusi, a fost un moment neplanificat. Intr-un moment al nuntii, mi-a spus fotograful ca ii fura el pe miri, daca tot nu au vrut sa fie furati de catre invitati. Nu avea ce sa fie rau, mi-am zis. Caci ii fura pentru inca o mica sesiune foto. Mai ales ca tin la amintirile mirilor si am incredere in fotografii si videografii pe care ii recomand!

Ghici unde s-a dus Em Iova cu Claudia si Stefan? In piscina de la Grand Hotel Italia. Da, nu “la”, ci “in”. E drept ca sunt pregatita cu de toate, la nuntile pe care le organizez, deci as fi avut si cu ce sa-i usc pe miri. Noroc ca de data asta era secata piscina cu pricina, asa ca nu a fost cazul.

prima nunta IAM

Photo by Em Iova Photography

Cam atat pentru azi. Revin cu povestea intreaga si cu echipa de furnizori, cat de curand!

***

Vrei si tu o nunta IAM in care sa zambesti cu gura pana la urechi? Nu vrei sa te streseze starea decorului, a candy barului sau cand vine urmatorul fel de mancare? Scrie-mi un e-mail la wp@ioanamihet.ro si ne putem intalni la o discutie.

Comments

comments