Nunta mov

Daca tot avem parte de Ultra Violet ca trend de culoare in 2018, am decis sa continui cu preview-urile de la nuntile IAM din 2017 cu nunta mov. Adica cu nunta Ioanei cu Tudor, de exact acum o jumatate de an.

Despre tendinte as avea mai multe de spus, insa acum doar rezum prin afirmatia: ar fi ideal ca fiecare cuplu sa se ghideze dupa gusturile lor, nu dupa tendinte.

Cum s-a ajuns la o nunta mov?

As vrea sa am un raspuns mai modest si sa incerc sa ma laud mai putin, dar promit sa fac asta de data viitoare :) In caz ca mai citesti si urmatoarele fraze si nu te-ai blocat la anterioara, iti marturisesc ca Ioana si Tudor mi-au zis la prima intalnire in care am discutat despre decorul nuntii ca ei vor o nunta IAM.

Bun, bun, erau pe drumul ala, dar tot nu pricepeam. Pana ce m-au lamurit simplu: “vrem o nunta mov IAM, ne place foarte tare culoarea brandului tau”. M-am bucurat mai tare decat ma laud. Da, e posibil una ca asta :)

Dupa ce mi-am revenit in simtiri, mi-a aratat Ioana pe Pinterest un buchet din hortensii mov, pe care il alesese Tudor, ca punct de pornire pentru decorul nuntii. Asa-i, despre mirele Tudor vorbim. Si de acolo nunta mov este istorie. Istorie scrisa cu ajutorul floristilor de la Floarea Ta, care au completat si implementat conceptul nostru cum nu se putea mai bine!

Hortensia mov 

Cand alcatuiesc conceptele nuntilor IAM nu recomand niciodata extreme. Propun mirilor variante care ar forma o tematica a lor, cat de personalizata cu elemente care inseamna ceva pentru ei.

Asa ca nici cu aceasta ocazie nu am ramas doar pe o singura nuanta de mov si nici nu am adaugat inimioare (element specific brandului IAM). Insa a tronat hortensia, care arata foarte bine singurica, intr-o vaza, sau ca si cake topper.

nunta mov

Ei, iata cum am ajuns sa laud hortensia doar de dragul mirilor Ioana si Tudor, desi sustin sus si tare ca sunt atatea milioane de flori din care se poate alege decorul unei nunti. Si ca ar fi ideal sa nu se tot repete unele flori, gen trandafiri si hortensii.

Asadar, acesta ar fi un exemplu perfect pentru cine inca crede ca eu, ca wedding planner, as face alegerile in numele mirilor. Pun intotdeauna preferintele mirilor deasupra preferintelor mele, pe care mi le expun sincer, deoarece doar asa putem face echipa buna.

nunta mov

Pentru a prezenta o perspectiva cat mai autentica a evenimentului, postez diverse imagini (aproape) live din timpul nuntilor IAM, pe contul meu de instagram. Daca inca nu ai facut-o, CLICK follow ;) Poti vedea acolo o serie de furnizori pe care ii recomand cu drag, pe langa inspiratie cu polonicul pentru nunta ta.

nunta mov

Ioana & Tudor – 8 iulie 2017

Ce a decis Ioana in privinta voalului?

Desi puteam sa vorbesc despre culori si decor, am ales sa fac un scurt video la nunta Ioanei cu Tudor despre voalul de mireasa. Ce parere ai despre decizia Ioanei?


Credit foto coperta si doua imagini din articol: FotoPovesti

Nunta mov nu a fost doar despre o culoare si cateva detalii de decor si traditie, asa ca promit sa revin cu povestea intreaga si cu echipa de furnizori cat de curand!

***

Vrei si tu o nunta IAM in care sa zambesti cu gura pana la urechi? Nu vrei sa te streseze starea decorului, a candy barului sau cand vine urmatorul fel de mancare? Scrie-mi un e-mail la wp@ioanamihet.ro si ne putem intalni la o discutie.

Comments

comments