Nunta la Palatul Brukenthal

Nunta la Palatul Brukenthal a tinut de vineri pana duminica. Adica exact asa cum si-au dorit-o Valentina si Cosmin.

Atmosfera a fost relaxata, ca in familie. Ca la o petrecere intre prieteni. Din pacate a lipsit Cat, pisica Valentinei si a lui Cosmin, dar am avut grija sa fie portretul ei ilustrat peste tot pe acolo.  Ce nu stiu inca este daca acasa la ei s-a sarbatorit in acel weekend pe sistemul cand pisica stapanul nu-i acasa…

Atunci, in weekendul cu 17 iunie, n-am mai putut zice ca “la nuntile IAM nu ploua”… Norocul lor a fost ca a plouat exact cand si cat a trebuit. Deci nu ne-a incurcat niciun plan de niciun fel. Ba chiar i-a mai tinut pe oameni in Oranjerie, pe ringul de dans ;)

Oricum, la ce atitudine extraordinara au avut Valentina si Cosmin fata de nunta si fata de ploaie – n-ar fi putut sa iasa lucrurile altfel decat foarte bine.

Cum s-a desfasurat nunta la Palatul Brukenthal?

Pe scurt >>> te invit sa urmaresti ACEST Slideshow pregatit de Rares Ion – fotograful potrivit la locul potrivit, pe care l-am recomandat oamenilor potriviti :)

nunta la palatul brukenthal

Pe mediu >>> poti (re)vedea ce am postat eu in timpul nuntii, pe contul meu de instagram.

Apropo, daca inca nu ai facut-o, CLICK follow ;) Poti vedea acolo o serie de furnizori pe care ii recomand cu drag, pe langa inspiratie cu polonicul pentru nunta ta.

nunta la palatul brukenthal

Valentina & Cosmin – 17 iunie 2017

Ce Guest Book au avut Valentina si Cosmin?

Unul cu cate un cartonas pentru fiecare masa. Pentru ca am anticipat ca nu vor scrie chiar toti oamenii de la fiecare masa si nici macar jumatate din invitati. Asa ca daca tot am avut o nunta la Palatul Brukenthal cu mese ce purtau nume de seriale, le-am oferit ocazia invitatilor sa vina cu replici noi la acele seriale. Sau sa scrie ce vor ei. Cand vor ei.

Am povestit ceva despre aceste amintiri lasate de invitati, intr-un video, in timpul nuntii lor. L-ai vazut?

Pe lung >>> ce ai citit mai sus sunt doar cateva impresii de la nunta la Palatul Brukenthal. Asa ca promit sa revin cu povestea intreaga si cu echipa de furnizori cat de curand!

***

Vrei si tu o nunta IAM in care sa zambesti cu gura pana la urechi? Nu vrei sa te streseze starea decorului, a candy barului sau cand vine urmatorul fel de mancare? Scrie-mi un e-mail la wp@ioanamihet.ro si ne putem intalni la o discutie.

 

Comments

comments