Nunta la Palat 2018

Nunta la Palat este unul din cele mai importante targuri de nunta din Cluj-Napoca. In fiecare an peste 100 furnizori expozanti se intrec intr-o competitie neoficiala a celui mai interesant stand. Doar pentru editia din 2016, organizatorii targului au lansat chiar o competitie oficiala in acest sens. Inca o data le multumesc ca standul IAM a ajuns in categoria finalisti!

Anul acesta am participat la Nunta la Palat doar cu un stand pentru studioul meu de dans – First Dance Studio. Multumita colaboratorilor Alterquator String Quartet, Madalina si Mircea au facut o pauza de la discutiile cu mirii la stand si au oferit o scurta demonstratie de Vals Vienez, pe care o poti vedea intr-un video care a fost live, AICI.

Colegii mei de la FDS – Madalina, Andreea si Mircea – te pot ajuta sa te si bucuri de dansul mirilor alaturi de iubitul tau! Inscrie-te la cursuri si convinge-te: contact@firstdancestudio.ro

nunta la palat

Credit foto: Dedor www.dedorphotography.ro

IAM la Nunta la Palat 2018

Fiind acolo pe parcursul celor trei zile de expozitie, am profitat de timp si de ajutorul colegilor mei care le-au povestit mirilor tot ce au nevoie sa stie despre dansul mirilor si am vizitat majoritatea standurilor colaboratorilor mei. Pentru ca prea putin reusim sa ne vedem in timpul sezonului, Nunta la Palat a fost si in acest an o buna ocazie pentru a schimba impresii despre anul trecut si a ne comunica noutatile acestui an.

Mai mult, am si documentat, din perspectiva mea, targul Nunta la Palat. Poti vedea pe canalul meu de YouTube ce a iesit:

Foto coperta: Da, m-am si jucat la Nunta la Palat :) Cu balonase de sapun, primite la standul Buchetaria.

***

Vrei si tu o nunta IAM in care sa zambesti cu gura pana la urechi? Nu vrei sa te streseze starea decorului, a candy barului sau cand vine urmatorul fel de mancare? Scrie-mi un e-mail la wp@ioanamihet.ro si ne putem intalni la o discutie.

Comments

comments