Nunta cu povesti din padure a Ancai cu Alex

Nunta cu povesti a fost odata ca niciodata, in orasul nostru drag, pe nume Cluj-Napoca. S-a adunat lume multa la salonul Ramada in douazeci mai ale acestui an. Si s-au petrecut pana la miezul noptii. Caci nu a fost o nunta cu povesti clasica. Ci una personalizata pentru mireasa Anca si mirele Alex. In suflet, ei s-au petrecut 3 zile si 3 nopti, nicio grija!

In alcatuirea conceptului nuntii, mirii si cu mine am ales saptesprezece povesti care au avut o legatura cu padurea. Pentru ca Ancai si lui Alex le place tare in drumetii si le mai plac si povestile. Cui nu-i plac?!

Mare mi-a fost incantarea cand am vazut ce bine s-au simtit invitatii cand i-am ghidat spre mesele lor de poveste. De entuziasmul mirilor care au vazut conceptul implementat live, nu mai zic! Povestea prezidiului a fost Harry Potter, caci in momentul in care am aflat ca ei doi au citit cartile si au revazut filmele Harry Potter le-am propus sa facem o nunta cu povesti :)

Cine a facut posibila nunta cu povesti?

Pentru ca nunta cu povesti sa se scrie asa frumos precum povestile de la fiecare masa, am avut spiridusi de nadejde, precum AnaFlor, Anca Pora Illustration, La Bonbonniere si altii despre care va voi povesti in curand. La finalul nuntii, chiar in timpul ultimului dans, le-am multumit acestora si oficial, prin urmatorul video:

Nici nu am stiut ce sa aleg pentru a posta pe contul meu de instagram. Atatea lucruri deosebite am avut la nunta cu povesti incat am zis sa nu dezvalui chiar tot si sa astept imaginile oficiale de la profesionisti, ca ele sigur vor “vorbi” mai frumos decat ce pot eu surprinde cu telefonul. Oricum, am incercat sa va arat atunci macar cativa din furnizorii care au transformat nunta cu povesti intr-o realitate. Adica ce cititi acum si vedeti in imagini nu este totul… ca cuvantul din poveste, inainte mult mai este.

nunta cu povesti

Care a fost momentul cel mai emotionant la nunta cu povesti?

Pe langa First Look, inainte de care Anca mi-a zis ca are mari emotii, poate cel mai emotionant moment a fost prezentarea tortului. Pentru Anca si Alex, dar si pentru mine :) M-am emotionat si entuziasmat despre asta pentru ca mi-au iesit combinatiile facute si a fost cu succes strigatul de ajutor de pe Facebook pentru a avea ei un tort ca pe Pinterest. 

Le-am zis ca tortul va fi real, nu macheta. Le-am promis ca va arata ca in imaginea de referinta. Ca va avea o inimioara in care va fi scrijelit A+A si decor ca pe invitatie, cu cake topper cu iepuras si cerb, ca in ilustratia invitatiei lor.

Dupa ce l-am terminat de pregatit in spatele cortinei, i-am intreabat daca vor sa-l vada inainte sa-l aducem spre defilare. Mi-au zis ca nu, ca vor sa fie surpriza si ca au incredere in mine ca le va placea. Zis si facut. L-am prezentat la momentul potrivit, conform programului si Simion Sebastian Photographer a surprins exact emotia de care va povesteam eu mai sus:

nunta cu povesti

www.simionsebastian.ro

Am incalecat pe-o sa si v-am spus rezumatul de la nunta cu povesti asa. Revin cu povestea intreaga si cu echipa de furnizori, cat de curand!

***

Vrei si tu o nunta IAM in care sa zambesti cu gura pana la urechi? Nu vrei sa te streseze starea decorului, a candy barului sau cand vine urmatorul fel de mancare? Scrie-mi un e-mail la wp@ioanamihet.ro si ne putem intalni la o discutie.

Comments

comments