Nunta cu bonsai in 14 mai 2017, la DaVinci Ristorante, Cluj-Napoca

Nunta cu bonsai a fost ideea lui Robert, de fapt. Deci am rugamintea sa nu se mai subestimeze mirii. Nu doar miresele aleg singure decorul de nunta. E drept ca ii chinui putin cand ajungem la discutiile despre conceptul de decor. Dar se pare ca e un chin productiv din moment ce vin cu idei asa faine.

Oana si Robert totusi nu vor sa zica faptul ca ar fi avut o tema a nuntii. Si le dau dreptate. Nu a fost doar o nunta cu bonsai. Au fost mai multe teme, combinate armonios si am ajuns sa avem o nunta IAM faina. Ca si mirii de faina!

Cum a fost la nunta cu bonsai?

A doua nunta IAM din 2017 a fost o nunta cu bosai si altele eco-friendly ca decor. Dar nu despre decor vorbesc de data aceasta in videoul filmat spre finalul nuntii lor. Caci nu ma ocup de decor, ci recomand furnizori de decor astfel incat sa le fie implinite dorintele mirilor. Chiar si cele care implica mai multi furnizori si o cercetare mai intensa pentru a materializa tot conceptul nuntii.

Mai multe despre acestea, in curand. Pana atunci, poate vrei sa (re)vezi pe contul meu de instagram ce am avut de zis la nunta lor, pe intuneric :)

De la oameni faini la oameni faini #feelingemotional #IAMYourWeddingPlanner #weddingplannercluj

A post shared by Ioana Alina Mihet (@ioanamihet) on

 

Tot pe contul meu de instagram poti vedea si cateva imagini din aceasta nunta cu bonsai. Vei gasi in imaginile postate in timpul nuntii si o parte din furnizorii care i-au ajutat pe Oana si Robert sa aiba o nunta bestiala (vorba Oanei)!

nunta cu bonsai

Oana & Robert – 14 mai 2017

Care a fost cel mai minunat lucru la nunta cu bonsai?

Stiu ca exagerez si ca deja devine obositor sa tot zic ca la nuntile IAM e vreme perfecta. Dar nu ma pot abtine! De data asta chiar aveam emotii. Mari :) Nu exista sursa care sa zica altceva decat ploi si furtuni, mai ales in intervalul in care noi planificasem cununia religioasa afara, in gradina de la DaVinci Ristorante.

In dimineata nuntii trebuia sa le zic furnizorilor daca montam decorul pentru cununie afara sau inauntru. Oana si Robert au zis ca si daca picura putin, ei stau afara la cununie. Rabda :) Si sa ii punem pe invitati inauntru, daca e cazul. Sau afara, cu umbrele. Asa ca le-am dat unda verde: totul pentru cununie urma sa fie montat afara. Desi norii nu erau cei mai draguti din lume.

Pe principiul ca tot ce nu-i asa dragut, va ajunge sa fie dragut la un moment dat… am ramas fara nori. S-au retras chiar si cei gri din superba imagine realizata de AMDragan Photography si ne-am trezit cu un cer senin si superb la cununia religioasa si dupa aceasta, cam toata nunta. Deci da, vremea a fost cel mai minunat lucru la nunta cu bonsai. Nu ar fi iesit multe daca ne incurca vremea.

nunta cu bonsai

Photo by AMDragan Photography

 

Cam atat pentru azi despre nunta cu bonsai. Revin cu povestea intreaga si cu echipa de furnizori, cat de curand!

***

Vrei si tu o nunta IAM in care sa zambesti cu gura pana la urechi? Nu vrei sa te streseze starea decorului, a candy barului sau cand vine urmatorul fel de mancare? Scrie-mi un e-mail la wp@ioanamihet.ro si ne putem intalni la o discutie.

Comments

comments