Nunta cu bomboane

Nunta cu bomboane a avut loc pe 10 septembrie 2017, la Sun Garden Resort. A ajuns sa fie o nunta cu bomboane pentru ca Mirela si Mihai au venit cu ideea sa aiba undeva in nunta incluse si bomboanele M&M, daca tot sunt initialele lor.

M&M la nunta

In prima faza se gandeau sa dea bomboane M&M ca marturii. Mai ales ca in Londra, unde locuiesc ei, este posibil sa-ti personalizezi bomboanele pentru nunta. Insa pentru ca ei nu mai aveau neaparata nevoie sa le personalizeze pentru ca ii reprezentau direct, le-am folosit asa cum erau ele.

Pana la urma ca marturii au ales sa dea macarons de la La Bonbonniere, pentru a nu considera invitatii, care au fost majoritatea din Romania, ca este prea putin consistenta marturia. Da, intampinam problema aceasta constant la nuntile din tara!

Asa ca bomboanele M&M pana la urma le-am pus pe candy bar, printre dulciurile de la Anda Calinici. Si s-a mai folosit si Andrei, fotograful nuntii, de ele… Nu stim exact daca a si mancat din ele, insa stim ca a fost super creativ la fotografierea detaliilor. Imaginea mea preferata este cea cu bomboanele in cutia de verighete :)

nunta cu bomboane

Pentru a prezenta o perspectiva cat mai autentica a evenimentului, postez diverse imagini (aproape) live din timpul nuntilor IAM, pe contul meu de instagram. Asa am procedat si la nunta M&M. Daca inca nu ai facut-o, CLICK follow ;) Poti vedea acolo o serie de furnizori pe care ii recomand cu drag, pe langa inspiratie cu polonicul pentru nunta ta.

nunta cu bomboane

IAM la sedintele foto

Pentru ca recomand intotdeauna furnizori profesionisti, deci si fotografi si videografi din aceasta categorie, nu particip la sedintele foto ale mirilor.

In ziua nuntii, in timpul sedintei foto sunt la locatia de nunta sa ma asigur ca toate sunt in ordine. Cam acela este momentul in care se munceste cel mai intens la locatia petrecerii si eu sunt prezenta pentru a raspunde la intrebarile furnizorilor si pentru a rezolva orice problema poate aparea.

Daca la sedinta foto din ziua nuntii nu-mi este necesara prezenta, la sedintele foto de dinainte si de dupa nunta cu atat mai putin e nevoie de mine. Insa am facut o exceptie la una din aceste sedinte foto, la rugamintea Mirelei si a lui Mihai.

De obicei reusesc sa gasesc un moment pentru a face o fotografie cu mirii la nunta, sa-mi ramana de amintire. Insa atat de mult au dansat si s-au distrat la nunta lor si atat de prinsi au fost cu fotografiile cu invitatii si cu socializarea cu acestia incat cumva ne-a scapat sa facem o poza impreuna.

Asa ca iata-mi intruziunea la sedinta foto M&M de dupa nunta. Da, intr-o zi in care nu eram pe tocuri… socant, stiu!

nunta cu bomboane

Nunta cu bomboane a fost mai mult decat despre initialele mirilor, asa ca promit sa revin cu povestea intreaga si cu echipa de furnizori cat de curand!

Credit foto coperta si imagini articol (exceptie Instagram): Andrei Photography

***

Vrei si tu o nunta IAM in care sa zambesti cu gura pana la urechi? Nu vrei sa te streseze starea decorului, a candy barului sau cand vine urmatorul fel de mancare? Scrie-mi un e-mail la wp@ioanamihet.ro si ne putem intalni la o discutie.

Comments

comments