Nunta la Palat 2018 – Perspectiva IAM

Nunta la Palat 2018

Nunta la Palat este unul din cele mai importante targuri de nunta din Cluj-Napoca. In fiecare an peste 100 furnizori expozanti se intrec intr-o competitie neoficiala a celui mai interesant stand. Doar pentru editia din 2016, organizatorii targului au lansat chiar o competitie oficiala in acest sens. Inca o data le multumesc ca standul IAM a ajuns in categoria finalisti!

Read More
targ de nunta

Participa la targurile de nunta

Vrei sa participi la un targ de nunta?

S-a dat startul primelor astfel de evenimente din 2018, iar eu am alcatuit pentru WEDMAG o lista cu (aproape) fiecare targ de nunta din orasele principale din Romania.

Avand in vedere ca in ultimii 8 ani am participat la targuri atat in calitate de wedding planner, expozant, jurnalist, speaker, cat si de mireasa, pot sa zic ca am vazut targurile de nunta din cam toate unghiurile.

Read More
nunta cu bomboane

Nunta M&M

Nunta cu bomboane

Nunta cu bomboane a avut loc pe 10 septembrie 2017, la Sun Garden Resort. A ajuns sa fie o nunta cu bomboane pentru ca Mirela si Mihai au venit cu ideea sa aiba undeva in nunta incluse si bomboanele M&M, daca tot sunt initialele lor.

Read More
nunta mov

Nunta IAM mov

Nunta mov

Daca tot avem parte de Ultra Violet ca trend de culoare in 2018, am decis sa continui cu preview-urile de la nuntile IAM din 2017 cu nunta mov. Adica cu nunta Ioanei cu Tudor, de exact acum o jumatate de an.

Despre tendinte as avea mai multe de spus, insa acum doar rezum prin afirmatia: ar fi ideal ca fiecare cuplu sa se ghideze dupa gusturile lor, nu dupa tendinte.

Read More
an nou

La multi ani, 2018!

An Nou Minunat!

Un an nou si-a deschis usa pentru noi toti. Asa ca am iesit si eu, recunoscatoare din cale-afara, de pe usa lui 2017 si am intrat increzatoare in 2018. La inceputul fiecarui an, dar si pe parcursul anului imi tot propun sa evoluez, sa ma autodepasesc. De cele mai multe ori imi iese, chiar daca e vorba de pasi foarte marunti.

Read More
superstitii de nunta

Superstitii de nunta

La multi ani, Mama si Tata <3