targ de nunta

Participa la targurile de nunta

Vrei sa participi la un targ de nunta?

S-a dat startul primelor astfel de evenimente din 2018, iar eu am alcatuit pentru WEDMAG o lista cu (aproape) fiecare targ de nunta din orasele principale din Romania.

Avand in vedere ca in ultimii 8 ani am participat la targuri atat in calitate de wedding planner, expozant, jurnalist, speaker, cat si de mireasa, pot sa zic ca am vazut targurile de nunta din cam toate unghiurile.

Read More
nunta cu bomboane

Nunta M&M

Nunta cu bomboane

Read More
nunta mov

Nunta IAM mov

Nunta mov

Daca tot avem parte de Ultra Violet ca trend de culoare in 2018, am decis sa continui cu preview-urile de la nuntile IAM din 2017 cu nunta mov. Adica cu nunta Ioanei cu Tudor, de exact acum o jumatate de an.

Despre tendinte as avea mai multe de spus, insa acum doar rezum prin afirmatia: ar fi ideal ca fiecare cuplu sa se ghideze dupa gusturile lor, nu dupa tendinte.

Read More
an nou

La multi ani, 2018!

An Nou Minunat!

Un an nou si-a deschis usa pentru noi toti. Asa ca am iesit si eu, recunoscatoare din cale-afara, de pe usa lui 2017 si am intrat increzatoare in 2018. La inceputul fiecarui an, dar si pe parcursul anului imi tot propun sa evoluez, sa ma autodepasesc. De cele mai multe ori imi iese, chiar daca e vorba de pasi foarte marunti.

Read More
superstitii de nunta

Superstitii de nunta

La multi ani, Mama si Tata <3

nunta la palatul brukenthal

Nunta la Palatul Brukenthal – Oranjerie

Nunta la Palatul Brukenthal

Nunta la Palatul Brukenthal a tinut de vineri pana duminica. Adica exact asa cum si-au dorit-o Valentina si Cosmin.

Atmosfera a fost relaxata, ca in familie. Ca la o petrecere intre prieteni. Din pacate a lipsit Cat, pisica Valentinei si a lui Cosmin, dar am avut grija sa fie portretul ei ilustrat peste tot pe acolo.  Ce nu stiu inca este daca acasa la ei s-a sarbatorit in acel weekend pe sistemul cand pisica stapanul nu-i acasa…

Read More