Ce faci pe 14 ianuarie 2017?

Iti dau eu o sugestie: hai la prima parte a workshopului Wedding Clinic!

Dupa ce ai trecut pe la fiecare stand din cadrul expozitiei Nunta la Palat, roaga-l pe logodnicul tau sa mai aiba rabdare inca 90 minute si sa participe cu tine la un workshop de nunta. Va putea si el sa ia notite si sa primeasca cateva ponturi in legatura cu tinuta de mire! Si tu vei afla cum sa-ti alegi o rochie de mireasa care sa-ti puna in valoare toate atuurile si cum sa eviti sa faci aceleasi greseli pe care le fac miresele constant in alegerea rochiei de mireasa si a accesoriilor.

Tot la workshop va voi arata cum sa sortati mai usor furnizorii de tinute si accesorii de nunta, dupa cateva criterii testate de mine, de-a lungul carierei de wedding planner. In special pe tine te voi sfatui cum sa iti achizitionezi de la acesti furnizori o rochie de mireasa cat de apropiata de visele tale, astfel incat sa se si incadreze in bugetul prestabilit. Iar mirelui tau ii pot da cateva sugestii de unde sa-si achizitioneze tinuta si accesoriile si cum sa faca cea mai buna alegere de tinuta eleganta sau “mai altfel”, adica asortat cu personalitatea lui.

Pentru ca cel mai usor este sa alegi vazand, pipaind, testand, voi include in cadrul workshopului rochii, costume si accesorii de la furnizorii expozanti la Nunta la Palat. In acest fel, vei avea oportunitatea sa revizitezi standurile duminica, 15 ianuarie si sa discuti concret cu furnizorii despre tinutele si accesoriile preferate. Sau sa stabilesti o intalnire cu acestia la salon pentru a intra in posesia Tinutelor.

IAM @ Nunta la Palat 2017

Te-am convins deci ca problemele si preocuparile tale se pot trata in cadrul workshopului de nunta pe care l-am pregatit special pentru tine si logodnicul tau? Perfect! Inscrie-te printr-un e-mail la workshop@ioanamihet.ro pana vineri, 13 ianuarie 2017, pentru a-ti rezerva unul din cele 30 locuri disponibile – nu-l omite pe logodnicul tau! Iti promit ca nu se va plictisi!

Mai ales ca in ultima parte a workshopului voi raspunde cu drag la intrebarile voastre in legatura cu orice aspect al organizarii nuntii!

Pe scurt, I AM Your Wedding Planner pe toata durata workshopului!

Te astept la WEDDING CLINIC 2017 (Partea 1) – cele mai frecvente probleme care apar in alegerea tinutelor de nunta si cum sa le eviti!

❤❤❤

Cate parti va avea workshopul Wedding Clinic poti afla AICI!

Portret IAM: Caricaturi la cornet

Credit foto imagine flyer: FotoPovesti

Design imagine coperta & flyer: IAM Graphic Designer – Diana

Save

Comments

comments