Ce faci pe 21 ianuarie 2017?

Iti dau eu o sugestie: hai la a doua parte a workshopului Wedding Clinic!

Dupa ce ai trecut pe la fiecare stand din cadrul Cluj Napoca’s Wedding Show si te-ai delectat cu prezentarea de moda a lui Catalin Botezatu, te asteapta 90 minute de discutii despre decor, flori si tematici de nunta, in cadrul unui workshop interactiv!

La acest workshop iti voi arata cum sa sortezi mai usor decoratorii si floristii, dupa cateva criterii testate de mine, de-a lungul carierei de wedding planner. In special, te voi sfatui cum sa comunici cu acestia astfel incat ce vizualizezi tu sa se si materializeze la nunta. Desigur, vom vorbi si despre ce bugetul alocat decorului de nunta pentru a putea intelege de ce au costurile pe care le au minunatele decoruri pe care le tot vezi pe Pinterest.

Pentru ca cel mai usor este sa alegi vazand, pipaind, testand, voi include in cadrul workshopului imagini cu mesele decorate special pentru aceasta expozitie de catre furnizorii participanti – pe care iti recomand sa le vezi si pe viu inainte de workshop. Astfel, duminica, 22 ianuarie, cand vei revizita salonul cu mesele decorate, iti va fi mai clar ce si cum sa alegi in materie de decor si vei avea oportunitatea sa mergi la standurile decoratorilor si floristilor preferati si sa stabilesti o intalnire pentru discutii.

IAM @ Cluj Napoca’s Wedding Show 2017

Te-am convins deci ca problemele si preocuparile tale se pot trata in cadrul workshopului de nunta pe care l-am pregatit special pentru tine? Perfect! Inscrie-te printr-un e-mail la workshop@ioanamihet.ro pana vineri, 20 ianuarie 2017, pentru a-ti rezerva unul din cele 30 locuri disponibile – cand faci inscrierea, nu-l omite pe logodnicul tau! Iti promit ca nu se va plictisi!

Mai ales ca in ultima parte a workshopului voi raspunde cu drag la intrebarile voastre in legatura cu orice aspect al organizarii nuntii!

Pe scurt, I AM Your Wedding Planner pe toata durata workshopului!

Te astept la WEDDING CLINIC 2017 (Partea a 2-a) – cele mai frecvente probleme care apar in alegerea decorului de nunta si cum sa le eviti!

❤❤❤

Cate parti va avea workshopul Wedding Clinic poti afla AICI!

Portret IAM: Caricaturi la cornet

Credit foto imagine flyer: Andrei Photography

Design imagine coperta & flyer: IAM Graphic Designer – Diana

Save

Comments

comments