Unde stocam ideile pentru nunta?

“Pe Pinterest. In boarduri publice sau secrete, shareuite cu wedding plannerul”, iti vor raspunde mirii IAM. Pentru ca ii sfatuiesc sa dea un ochi peste zilioanele de imagini ce le pot gasi pe acest canal destinat in special pregatirilor de nunta. Asa te sfatuiesc si pe tine sa faci! Mai ales ca am pregatit special pentru tine, mireasa (sau mire) in cautare de idei interesante pentru ziua cea mare, o serie de boarduri pe canalul meu de Pinterest, pe care le ordonez si completez constant cu pinuri utile pentru pregatirea unei nunti iesite din norme si personalizata in cel mai mic detaliu.

Ca sa-ti faci o idee, poti vedea in cele ce urmeaza cateva pinuri ingenioase. Nu ezita sa-mi zici parerea ta despre acestea, intr-un comentariu la acest articol!

❤❤❤

❥ Incepe povestea nuntii cu un semn ca acesta, care mie mi-a placut mult si deci il gasesti pe Your Wedding Signs Board:

❥ Pe Your Wedding Stamps Board gasesti tot felul de stampile pe care le poti confectiona handmade sau pe care le poti achizitiona si apoi folosi fie pentru save-the-date, fie pentru invitatii sau alte imprimate de nunta:

❥ Vezi pe Your Wedding Guests Board cum poti sa-i amuzi pe invitatii mai sensibili si nu numai.

❥ Se poarta de numa’ (si) anul acesta luminitele la nunta, asa ca te poti inspira din pinurile de pe Your Wedding Lights Board. Uite ce draguta e varianta aceasta:

❥ Iti schimbi geamurile? Nu le arunca! Caci arata fain tare pe post de lista de invitati. Vezi si alte idei pe Your Wedding Seating Chart Board.

❥ Agata rochia frumos pentru fotografiile de la pregatiri, pe un umeras personalizat din lemn. Sau vezi si alte variante de umerase pe Your Wedding Dress Hanger Board.

❥ Dintre torturile care-ti vor face pofta de dulciuri cand intri pe Your Wedding Cake Board, am selectat pentru azi minunatia asta de tort naked:

❥ Buchete pentru toate gusturile, pe Your Wedding Bouquet Board, numai bune de aratat floristului. Si daca-ti plac anemonele in combinatie cu alte flori, poti sa alegi acest minunat buchet de mireasa:

❥ Iubesti dantela? Pe langa aceasta rochie, poti gasi si alte pinuri cu rochii superbe pe Your Wedding Dress Board.

❥ Pe Your Wedding Invitations Board poti vedea si aceasta invitatie numai buna de trimis pe ape:

❥ Implica si copiii in activitatile de nunta. Vezi pe Your Wedding KidsBoard cat de dragalasi pot fi! Si sinceri:

Imagine coperta: Diana – Weddia – Graphic Designer IAM (Despre colaborarea cu Diana, in curand, pe blogul IAM)

***

Vrei sa ai la nunta elemente pe care le gasesti pe Pinterest, insa nu stii catre ce furnizori sa te indrepti? Scrie-mi un e-mail la wp@ioanamihet.ro si voi construi pentru tine echipa de profesionisti care sa-ti implineasca visul!

Comments

comments