S-a intamplat in 2016…

Ioana si Christophe

s-au casatorit!

In 17 iulie am avut placerea sa coordonez nunta a doi miri foarte fericiti ca au reusit sa reuneasca oameni dragi de prin mai multe coturi ale lumii, pentru asa o zi superba! Pana la nunta noi ne-am vazut doar online, in cateva sesiuni de consultanta. Am parcurs fiecare activitate de pe TO DO List si m-am asigurat ca sunt relaxati si ca se pot bucura de ziua lor de suflet.

A iesit minunat nunta lor si le multumesc inca o data pentru aprecieri, lor si numarului mare de invitati care m-au felicitat pentru organizare, la nunta si dupa eveniment.

Pentru a vedea in timp real cum s-au intamplat lucrurile la aceasta nunta, ti-am aratat pe Instagram, cateva detalii si cativa furnizori care au contribuit la succesul nuntii. Daca ti-au scapat unele imagini sau inca nu ai vazut contul meu de instagram, da rapid Click si Follow! Te poti inspira din nuntile mirilor IAM si poti vedea acolo si furnizori pe care ii recomand cu drag!

image-selectie-instagram-IAM-wedding-ioana-mihet-ioa-chr

Revin cu echipa de furnizori, povestea nuntii si fotografiile oficiale de la IMStudio dupa ce le primesc Ioana si Christophe si se bucura suficient de ele, in liniste si pace.

Foto coperta: IMStudio

***

Vrei si tu o nunta in care sa zambesti cu gura pana la urechi, fara sa te preocupe starea decorului, a candy barului sau cand vine urmatorul fel de mancare? Scrie-mi un e-mail la wp@ioanamihet.ro si ne putem intalni la o discutie.

Comments

comments