In perioada 13-15 ianuarie 2017 a avut loc la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca expozitia Nunta la Palat. Organizatorii au pastrat standardele inalte cu care ne-au obisnuit si expozantii au scos tot ce aveau mai bun de oferit, ca in fiecare an, asa ca miresele au avut ce privi si chiar alege pentru nunta lor!

In acest an, am ales sa nu ma numar printre expozanti, insa am participat la eveniment atat in calitate de corespondent WEDMAG, cat si in calitate de wedding planner.

Mai exact, am avut ocazia sa fac din nou parte din echipa WEDMAG pentru un weekend in care am vanat noutatile si alte minunatii atent pregatite de furnizorii de nunta care au participat cu stand la Nunta la Palat. Vezi si tu ce mi-a placut cel mai mult la targ si cum s-a desfasurat Instagram takeover by IAM pentru WEDMAG aici.

Pe langa aceasta activitate de documentare a targului, am sustinut si un workshop IAM, pe care l-am numit Wedding Clinic – cele mai frecvente probleme care apar in alegerea tinutelor de nunta si cum sa le eviti. Mirii participanti l-au catalogat ca fiind un succes, asa ca am scris despre workshopul pentru mirese si miri cateva randuri, sustinute de imagini, in acest articol.

❤❤❤

Nu ai reusit sa participi? Nu-i nimic! Urmareste-mi blogul, pagina de Facebook si canalul de Instagram pentru ca urmeaza sa inaugurez o sectiune plina de sfaturi pentru nunta voastra!

Credit foto imagine grafica instagram takeover: Imagia

Credit foto imagine flyer Wedding Clinic: FotoPovesti

Design flyer Wedding Clinic: Weddia

Comments

comments