Am ales sa fiu wedding planner

 

Dupa nunta mea (unde mi-ar fi fost de mare folos un wedding planner pentru a ma putea bucura de rolul de mireasa), am hotarat ca e nevoie de wedding planneri in Romania si ca asta e vocatia mea. Eram deja implicata in multe activitati legate de domeniul nuntilor, dar pana atunci nu ma gandisem serios la a face o cariera din asta. Cireasa de pe tort a fost faptul ca primul contract de wedding planning l-am incheiat cu o zi inainte de nunta mea, la locul faptei, cu un cuplu de miri care isi doreau aceeasi locatie de nunta si o persoana care sa ii ajute. Da – ei credeau ca eu sunt persoana care se ocupa de eveniment si nu mireasa.

 

So, here I am!

 

Cel mai mult iubesc acel moment de la sfarsitul unei nunti, cand mirii inca au zambetul pe buze si isi doresc sa nu se termine acea zi superba, indiferent de cat de obositi sunt fizic. Atunci pot concluziona ca acea nunta a fost reusita. Lucru pe care l-am facut cam la toate nuntile.

 

Cel mai tare ma emotioneaza primul contact al mirilor cu invitatii. Adica atunci cand ei realizeaza ca toti acei oameni sunt acolo pentru ei. Poate un moment unic in viata lor.

 

Cel mai important sfat pe care vi-l dau este sa il lasati pe “asa trebuie” deoparte si sa fiti voi insiva in ziua voastra, cu tot ce inseamna asta. Si daca faceti lucruri din lista cu “asa trebuie”, incercati sa le aflati insemnatatea si sa conteze suficient de mult pentru voi si nu pentru ceilalti.

 

Sunt adesea intrebata cum fac fata stresului si provocarilor de la atatea mirese si miri. E simplu. Imi place sa lucrez cu oamenii. Sunt pasionata de nunti de cand ma stiu. Sunt perfectionista. Ador listele si planificarea. Si argumentele ar putea continua…

 

Asa ca voi trebuie doar sa va bucurati unul de altul, sa zambiti si sa emanati iubire. De restul ma ocup eu.

 

Sunt Ioana Alina MiheČ›.

Pot fi wedding plannerul tau.

 

Scrie-mi un mesaj pe wp@ioanamihet.ro sau completeaza formularul de pe pagina de contact.

 

Credit foto: Imagia

Comments

comments