An Nou Minunat!

Un an nou si-a deschis usa pentru noi toti. Asa ca am iesit si eu, recunoscatoare din cale-afara, de pe usa lui 2017 si am intrat increzatoare in 2018. La inceputul fiecarui an, dar si pe parcursul anului imi tot propun sa evoluez, sa ma autodepasesc. De cele mai multe ori imi iese, chiar daca e vorba de pasi foarte marunti.

an nou

foto: Marius Neag Photography (Nunta IAM – Kinga & Bogdan)

De 7 ani am evoluat ca wedding planner incet, dar sigur. Nu m-am abatut de la principiile mele, nu am muncit nicio secunda pentru rezultatele financiare. Mereu am avut in minte doar un singur lucru: sa ajut un cuplu drag sa aiba o zi cat de frumoasa posibil! Si am facut tot ce mi-a stat in putinta cu fiecare ocazie. Dovada stau testimonialele oamenilor faini pe care am avut ocazia sa-i cunosc.

Lucrurile nu au mers intotdeauna exact asa cum le-am planuit, insa am gasit solutii mereu si am salvat situatii care ar fi putut cauza amintiri neplacute. In organizarea unei nunti imprevizibilul este la ordinea zilei. Totul depinde de emotii, de dispozitie si prea putine lucruri merg mecanic. Ceea ce e si firesc. Si asta e un motiv in plus pentru care iubesc ceea ce fac!

Rezolutiile IAM pentru 2018

Scopul meu in acest an nou este sa ajut cel putin la fel de mult ca in fiecare an la crearea de noi amintiri frumoase. Noile cupluri de miri IAM de abia asteapta nunta lor si eu de abia astept noile provocari!

Nu se poate an nou fara rezolutii, asa ca m-am gandit si eu la cateva. Insa de data aceasta nu le-am setat pentru mine, ci pentru miresele anului 2018. Sunt in numar de 9 si se pot citi intr-un articol pe care l-am scris pe blogul WEDMAG >>> AICI <<<

Sunt foarte curioasa care dintre acele rezolutii de an nou vi se par interesante, asa ca astept comentariile la acest articol, sau prin e-mail: wp@ioanamihet.ro

Pana atunci, va doresc ca 2018 sa fie anul in care realizati macar un lucru extraordinar pentru viata voastra!

La Multi Ani!

Cu drag,

Ioana

 

Foto coperta: Rares Ion – Wedding Photography (Nunta IAM – Valentina & Cosmin)

 

Comments

comments